Free Download PES 2013 Patch 2.6

PES 2013
New Features: 
  • New teams: Malaysia, Atlético Paranaense, Criciúma, Goiás, EC Vitória 
  • New 2nd division: Brasileirão Série B (Atlético Goianiense, Figueirense, Palmeiras, Sport)
  • Updated Classic National Teams (new squads for England, Germany, Netherlands, Brazil, also new faces for France, new kits for Brazil)
  • Added possibility to switch to official 1.03 patch by Konami for online play (without patch content)
  • New kits: Barcelona, Barcelona B, Braunschweig, Charlton, Classic Brazil, Corinthians, Derby, Kaiserslautern, Leeds, Nordsjælland, Nottingham, Paris, Portugal, QPR, Santos, Thailand
  • 45+ new faces (incl. Deulofeu, Michu, Verratti, Rivaldo etc.)
  • New boots: Puma Powercat 1.12 Black/Green, Puma Evospeed Green/Blue, all Konami DLC boots
  • Created 10+ missing players (incl. Max Meyer (Schalke), Iván Pérez (Lugo), Nikola Đurđić etc.)
  • Updated Mexico NT
  • Includes new DLC 3.00 incl. all new boots
General Features: 
  • Added Bundesliga, Primera Division Argentina, Russian Premier League, 2. Bundesliga, Liga Adelante, Npower Championship, Serie B, Ligue 2, Brasileirão Série B
  • Added other teams (Viktoria Plzen, BATE Borisov, Metalist Kharkiv, Rubin Kazan, Anzhi, and more)
  • Correct kits for all Premier League, Liga ZON Sagres + all National & Classic Teams
  • Corrected names for fake players in unlicensed National teams and ML unlockable players
  • Faces: More than 450 new faces
  • Fixed kits for a lot teams including Barcelona, Manchester United and Sevilla
  • Includes DLC 2.0
  • Scoreboard and stadium switch in selector (download stadiums here)
  • Removed blur

  DOWNLOAD HERE

(Password: ahsanul-marom.blogspot.com)
Click "Skip Ads" in the corner

patch from: http://pesedit.com

7 comments:

  1. Wah, saya sendiri masih srek dengan PES 06. Ada update Pes 6 nggak?

    ReplyDelete
  2. Wiiiihhhh.... mantep nih, grafiknya pun udah sangat realistik ya, keren nih game, movement dari pemainnya saja sudah agak random, gak sekaku yg dulu... Ane pengen donlod nih, thanks sudah share ya

    ReplyDelete
  3. @teropongku.com kalo PES 06 sih sulit cari patchnya sob, soalnya biasanya kalo versi lama sudah nggak diproduksi patchnya

    ReplyDelete
  4. @Fahri Samudra silahkan di download sob, mumpung gratis, hehehe, di cek berhasil kok

    ReplyDelete
  5. wah masih belum siap buat download

    ReplyDelete
  6. @dititik.com kalo udah siap aja baru di download sob, jangan keburu-buru, slow aja

    ReplyDelete

Nggak usah sungkan buat nanya atau nulis disini, selaw aja.
Jangan lupa klik iklannya juga ya, buat support kami :)))